Vacature – Administratieve duizendpoot (m/v) (gesloten!)

 In Nieuws

Werk aan de winkel

Bij Ebbenhage Belastingadviseurs in het Brabantse grensdorp Budel werken we hard en helpen we graag. Onze interne organisatie is volop in beweging. Er is dus werk aan de winkel!

Daarom zoeken wij een:

 

ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT (m/v)

 

Dit doe jij voor ons

Jij komt bij ons werken in de functie van administratief medewerker (m/v). Alles in jouw rol draait om het in goede banen leiden van geautomatiseerde administratieve en boekhoudkundige processen ten behoeve van onze groeiende cliëntenportefeuille van, onder meer, bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Je controleert en boekt facturen, (elektronische) bankafschriften, etc. met behulp van geautomatiseerde boekhoudsystemen (o.a. Wolters Kluwer), verwerkt vertrouwelijke stukken, begeleidt cliënten en beantwoordt eerstelijns vragen (frontoffice).

Dit ben jij

Een enthousiaste teamspeler met een boekhoudkundige opleiding op MBO+ niveau, die zijn of haar mannetje staat en de handen uit de mouwen steekt. Je houdt van het werken met cijfers en hebt belangstelling voor financiën. Bovendien heb je affiniteit met geautomatiseerde systemen. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast ben je integer, nauwkeurig en stressbestendig. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken, maar wel onderdeel uit te maken van een jong en dynamisch team van ondernemende professionals. Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk.

Dit krijg je van ons

We geven jou de ruimte om vernieuwend te werken in een inspirerende werkomgeving met betrokken en bevlogen collega’s. Wij bieden je een marktconforme beloning en groeikansen. We zijn wel kritisch en vragen bij alles: wat levert het op?

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat 32 uur in de week. Heb je interesse in de functie en zin om op de koffie te komen? Laat het ons vóór 6 januari 2017 weten! Stuur je motivatie met CV naar info@ebbenhage.nl.

Leave a Comment