Over Ebbenhage voor Ondernemers

Waar staan wij voor

Het gevoel dat je welkom bent en je mag vertrouwen op een degelijk advies. Dat is het idee waaruit de naam Ebbenhage is ontstaan. Ebbenhage MKB is een klein administratiekantoor met een specialisatie in moderne online boekhoudtoepassingen en grensoverschrijdend ondernemen & wonen, waarbij je een vertrouwd en prettig gevoel zal hebben als je bij ons binnenloopt.

De weg wijzen en ontzorgen

Je wilt een bepaalde richting uit en je dromen verwezenlijken. Wij wijzen onze cliënten graag de weg die het beste bewandeld kan worden. Een weg die naast fiscaal optimaal óók goed aansluit op de persoonlijke wensen. Wij kijken daarom graag naar de mens achter de ondernemer. Uit onze ervaring blijkt dat dit heb beste werkt met een informele benadering en laagdrempeligheid. Ieder pad kennen en verkennen om vervolgens samen met jou de meest optimale route te bepalen, dat maakt ons werk uitdagend en uniek. Wij beschikken ook over de meest geavanceerde online boekhoudtoepassingen om jou als ondernemer volledig te ontzorgen en te voorzien van optimaal gemak. Benieuwd naar onze aanpak? Maak dan vrijblijvend een afspraak ter kennismaking. Wij kijken uit naar jouw berichtje of telefoontje.

Meer over Frank Dielissen

Over Frank Dielissen

Na de afronding van mijn studie fiscale economie in Eindhoven heb ik sinds 2000 veel werkervaring opgedaan bij een paar zeer uiteenlopende kantoren waar ik me aanvankelijk vooral gespecialiseerd heb in inkomsten- en vennootschapsbelasting inzake MKB ondernemers en vermogende particulieren. Vanaf mijn eerste werkdag werd er flink op gehamerd dat je als fiscalist ook goed moet weten hoe jaarcijfers en administraties in elkaar steken om goed je werk te kunnen doen. Met deze opvoeding ben ik inmiddels uitgegroeid tot een ervaren en zelfstandige duizendpoot op de samenstelpraktijk. Voor alles wat met cijfers te maken heeft kun je bij mij terecht. Je kunt hierbij denken aan administraties, jaarcijfers, prognoses, alle fiscale aangiften en advisering vanuit deze cijfers. Ik heb een pragmatische aanpak, ben sterk in het aanbrengen van structuur en heb een goed analytisch vermogen. Ook je schoenendoosadministratie kun je bij me kwijt.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met alles wat met muziek te maken heeft en bezoek ik graag voetbalwedstrijden. Door de sociale contacten die ik hieruit heb opgedaan beschik ik over een uitgebreid netwerk om onze cliënten optimaal te kunnen bedienen