Over Ebbenhage

Voor grensoverschrijdend wonen, werken en ondernemen

Het gevoel dat je welkom bent en je mag vertrouwen op een degelijk advies. Dat is het idee waaruit de naam Ebbenhage is ontstaan. “Ebben”, van ebbenhout, staat voor deskundig, professioneel en kwaliteit. Naast deze harde kernwaarden, staat het “hage” voor de zachte kernwaarden toegankelijkheid, persoonlijk en wederzijds vertrouwen.

Ebbenhage is een klein belastingadviesbureau gespecialiseerd in grensarbeid tussen Nederland en België, waarbij je een vertrouwd en prettig gevoel zal hebben, als je bij ons binnenloopt.

De weg wijzen

U wilt een bepaalde richting uit. U wilt uw dromen verwezenlijken. Wij wijzen onze klanten de weg die het beste bewandeld kan worden. Het wegwijs maken kan alleen goed gebeuren wanneer we als gids een compleet overzicht hebben van uw persoonlijke situatie. Ieder pad kennen en verkennen om vervolgens samen met u de meest optimale route te bepalen, dat maakt ons werk uitdagend en uniek.

Meer over Koen Meusen

Koen Meusen

Na mijn studie fiscale economie in Eindhoven en fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg begonnen als inspecteur op de internationale afdeling bij de Belastingdienst kantoor Buitenland in Heerlen.

Internationaal belastingrecht en sociale zekerheid in grensoverschrijdende situaties zijn onderwerpen die ik mij in het risicoteam bezwaar & beroep bij de Belastingdienst eigen heb gemaakt. Fiscaal procesrecht is mij hierbij niet vreemd. Op het gebied van het internationaal belastingrecht wordt namelijk veel geprocedeerd en ik heb hierbij de nodige ervaring opgedaan.

Met de opgedane kennis en ervaringen bij de Belastingdienst ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. Het grote voordeel voor mijn klanten is dat ik beschik over een goed netwerk binnen de Belastingdienst. Voor grensoverschrijdende belastingkwesties en fiscale geschillen, komt dit vaak goed van pas.