Conflicten

Conflicten of problemen met de Belastingdienst?

Op basis van jarenlange werkervaring bij de Belastingdienst beschikken wij over een groot netwerk. Dit stelt ons in staat om conflicten of problemen, die je met de Belastingdienst hebt, op te lossen. Opboksen tegen de machtige overheid is als individu al lastig genoeg. Mochten er discussies of conflicten ontstaan, dan gaan wij voor je om tafel met de Belastingdienst om zaken helder te krijgen en af te spreken.

 

Niet eens met een belastingaanslag?

Nadat een aangifte is ingediend, bestaat altijd de mogelijkheid dat de Belastingdienst kan afwijken van de aangifte. De Belastingdienst zal dan een aanslag opleggen die afwijkt van de aangifte. Een bezwaarschrift indienen, is hetgeen dat dan moet gebeuren. Natuurlijk is het belangrijk dat een bezwaarprocedure alle formele spelregels gehanteerd worden. Als klant van Ebbenhage zorgen wij ervoor dat je niets mist.

Mocht het bezwaarschrift niet tot het wenselijke resultaat leiden, dan kunnen wij voor je in beroep gaan bij de competente rechtbank. Ebbenhage begeleidt de gang naar de rechter en maakt van tevoren een inschatting van de kans van slagen. Wij hebben de nodige ervaring op het gebied van het fiscale procesrecht., dus zij we in staat jou te begeleiden als je een gang naar de rechter te wachten staat.

Contact met Ebbenhage

Wilt u meer weten over belasting conflicten? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Contact opnemen