Diensten particulier

Alle diensten op een rij

Hier tref je een overzicht aan van de aangeboden diensten. Je gaat verhuizen naar België en loopt tegen een groot aantal vragen aan (emigratie-advies) of je woont in België en werkt of wilt gaan werken in Nederland. Hoe zit het met de wijzigingen op het gebied van het keuzerecht en het begrip kwalificerende buitenlandse belastingplichtige?

Kortom, van belastingaangiften voor Nederland en België tot fiscaal advies op het gebied van grensoverschrijdende arbeid, we zetten het voor je op een rijtje.

Alles op een rijtje

Belastingaangiften

Voor onze klanten houden wij ons ondermeer bezig met het opstellen van diverse fiscale aangiften. Ook wanneer u in België woont en in Nederland werkt, of juist andersom!

Meer over belastingaangiften

Belastingadvies

Wat kan ik het beste doen met een lijfrente die bijna tot uitkering komt als inwoner van België? In Nederland ondernemen als inwoner van België, kan dat zomaar?

Meer over belastingadvies

Emigratie-advies

Verhuizen naar Nederland of juist naar België, is dat fiscaal verstandig? Ik ga met pensioen is het dan verstandiger om naar Nederland te verhuizen?

Meer over emigratie-advies

30% regeling

Als werkgever een werknemer vanuit het buitenland werven? Dat kan heel aantrekkelijk zijn. Als werkgever mag je een vergoeding geven voor de extra kosten die je werknemer maakt.

Meer over 30% regeling

Conflicten

Op basis van jarenlange werkervaring bij de Belastingdienst beschikken wij over een groot netwerk. Hierdoor kunnen we conflicten, die je met de Belastingdienst hebt, snel oplossen.

Meer over conflicten

Sociale zekerheid

De meeste mensen zijn wel met “de belastingen” bezig , maar staan niet stil bij de vraag: ik verhuis naar België: waar ben ik sociaal verzekerd?

Meer over sociale zekerheid