Slimmer aan de slag

Heb jij óók zo’n hekel aan boekhouden? Kies voor gemak:

  • Scannen én klaar  
  • Slimmer en sneller
  • 24/7 inzicht en altijd up-to-date
  • Vaste prijzen zonder verrassingen
  • Betrokken en laagdrempelig
  • Vandaag aanmelden = morgen beginnen

Slimmer aan
de slag

Geen omkijken naar jouw administratie

Bij Ebbenhage gaan we slimmer aan de slag. Wij maken optimaal gebruik van de meest geavanceerde online boekhoudtoepassingen die er zijn om onze cliënten administratief volledig te ontzorgen en te voorzien van optimaal gemak. Weg met de papieren ordner waarbij facturen en bankafschriften handmatig ingevoerd worden wat erg tijdrovend en foutgevoelig is. Bij ons kun je je gehele administratie digitaal aanleveren in onze online boekhoudomgeving.

Door een goede inrichting van je online boekhouding worden vele facturen en bankmutaties grotendeels geautomatiseerd verwerkt. Wij maken er een sport om steeds nieuwe slimmigheidjes te verzinnen om dit proces nog verder te optimaliseren. Omvangrijke administraties kunnen dan sterk versneld worden geboekt. Dat scheelt enorm in uren én kosten.  Maar ook zogenoemde schoenendoos administraties worden in een handomdraai omgevormd tot een gestructureerd geheel wat aantrekkelijk is voor de ondernemer die helemaal niet wil omkijken naar de administratie.

Een ander voordeel is dat een cliënt dagelijks facturen kan insturen in plaats van één keer per kwartaal. Wij werken administraties altijd wekelijks tot maandelijks bij waardoor o.a. je debiteuren- en crediteurenlijst up-to-date blijven. Door deze aanpak kunnen wij veel beter inspelen op adviesvragen en sneller adviesbehoefte signaleren. En jij als ondernemer kunt altijd en overal meekijken in je online boekhouding met een eigen inlogcode. Met een paar muisklikken heb je iedere boeking met bijbehorende factuur op je scherm staan. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in grensproblematiek waardoor wij ook inwoners van België met een onderneming in Nederland goed van dienst kunnen zijn. Zo zijn wij één van de weinige Nederlandse kantoren die ook Belgische aangiften Personenbelasting samenstellen.

Benieuwd naar hoe dit allemaal in zijn werk gaat en wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak ter kennismaking. Wij kijken uit naar jouw berichtje of telefoontje.

Ebbenhage is een informeel en laagdrempelig kantoor waar je je welkom voelt en kunt vertrouwen op een optimale kwaliteit van de werkzaamheden.

Contact met Ebbenhage

Ook slimmer aan de slag? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Maak een afspraak