Belastingadviseur regio de Kempen

Belastingadviseur regio de Kempen

Zoek je een belastingadviseur in de regio de Kempen die gespecialiseerd is in grensoverschrijdende arbeid, dan ben je bij Ebbenhage aan het goede adres.

Ik heb advies nodig bij mijn belastingaangifte, wat kan ik het beste doen met een lijfrente die bijna tot uitkering komt als inwoner van België? In Nederland ondernemen als inwoner van België, kan dat zomaar? Het begrip kwalificerende buitenlandse belastingplichtige, wat betekent dat nu eigenlijk? Aftrek hypotheekrente, heb ik hier nog recht op?

Dit zijn enkele van de vele vragen waarmee wij ons in de dagelijkse praktijk veelvuldig bezighouden. Dit doen wij voor zowel particulieren als ondernemers uit de omgeving van Eindhoven.

Ben je ondernemer dan heb je ander advies nodig dan een particulier. Emigreren naar België met een stamrecht B.V., wat zijn hiervan de consequenties? Wonen in België als dga met een Nederlandse pensioen B.V., waar krijg je mee te maken?

Contact met Ebbenhage

Belastingadviseur in de regio de Kempen nodig? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Contact opnemen