Koen Meusen

Over Koen Meusen

Na mijn studie fiscale economie in Eindhoven en fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg begonnen als inspecteur op de internationale afdeling bij de Belastingdienst kantoor Buitenland in Heerlen.

Internationaal belastingrecht en sociale zekerheid in grensoverschrijdende situaties zijn onderwerpen die ik mij in het risicoteam bezwaar & beroep bij de Belastingdienst eigen heb gemaakt. Fiscaal procesrecht is mij hierbij niet vreemd. Op het gebied van het internationaal belastingrecht wordt namelijk veel geprocedeerd en ik heb hierbij de nodige ervaring opgedaan.

Met de opgedane kennis en ervaringen bij de Belastingdienst ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. Het grote voordeel voor mijn klanten is dat ik beschik over een goed netwerk binnen de Belastingdienst. Voor grensoverschrijdende belastingkwesties en fiscale geschillen, komt dit vaak goed van pas.

Hiernaast ben ik lid van het Register Belastingadviseurs. Fiscaal voordeel en het maximale resultaat bereiken voor een klant, is daarbij mijn motto.

Voor diverse samenwerkingspartners in mijn netwerk geef ik op verzoek presentaties op het gebied van grensarbeid. Hiernaast publiceer ik met enige regelmaat artikelen voor onder andere het vakblad over de grens.

Contact met Ebbenhage

Wilt u kennis maken met Koen Meusen? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Contact opnemen